Tasarımın lezzeti

okuma süresi 1 dakika
İtalya'daki modern ve çağdaş sanat müzesi "Mart Museum" oldukça lezzetli bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Küratörlüğünü Beppe Finessi'nin yaptığı "The Food Project: The Shape of Taste (Yemek Projesi-Tat Şekli)" tasarımla deneysel ve endüstriyel gıdayı birleştiriyor.

İtalya’daki modern ve çağdaş sanat müzesi “Mart Museum” oldukça lezzetli bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Küratörlüğünü Beppe Finessi’nin yaptığı “The Food Project: The Shape of Taste (Yemek Projesi-Tat Şekli)” tasarımla deneysel ve endüstriyel gıdayı birleştiriyor.

Uluslararası sahada önemli işler yapmış şeflerin yemek pişirdikleri, yemeklerini farklı şekillerde sundukları bu organizasyon özellikle yeme-içme meraklıları tarafından büyük ilgi görüyor. Giorgetto Giugiaro, Mauro Olivieri ve Christian Ragot gibi isimlerin tasarımları en basit yemeklerin bile ne kadar farklı görünebileceğini gösteriyor. Aynı zamanda oldukça yaratıcı tarifler de katılımcılarla paylaşılıyor. Serginin geleceğin yemekleriyle ilgili genç tasarımcılara ve sektör çalışanlarına da büyük katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Sergiden görüntüler izlemek isteyenler için:

İşte sergiden bazı lezzetli tasarımlar:

02-Bompas-Parr-Jelly-St-Pauls-Cathedral 05-Avril-de-Pastre-2010-Yolalahiho 06-I-cakes-Marti-Guixe 11-Paolo-Ulian-2002-Golosimetro 13-Elsa-Lambinet-Sweet-play

 

About The Author

Diğer yazılar

okuma süresi 2 dakika
okuma süresi 1 dakika
okuma süresi 1 dakika
Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.