Galîz Kahraman, İhsan Oktay Anar, 17 Ocak

okuma süresi 1 dakika
İhsan Oktay Anar, güncel edbiyatın en beklenen yazarlarından biri. Çok görünmüyor, röportaj vermemeye gayret ediyor, fotoğraflarını pek görmüyoruz. İzmir'de yaşıyor mesela, İstanbul'da değil. Kitaplarında kendine özgü yarattığı dil ve üslup çokça taklit de ediliyor.

İhsan Oktay Anar, güncel edebiyatın en beklenen yazarlarından biri. Çok görünmüyor, röportaj vermemeye gayret ediyor, fotoğraflarını pek görmüyoruz. İzmir’de yaşıyor mesela, İstanbul’da değil. Kitaplarında kendine özgü yarattığı dil ve üslup çokça taklit de ediliyor. Bunca seveni olması, sevmeyenlerini de beraberinde getiriyor elbette. İletişim Yayınları da bu sevgiye yüksek baskılı kitaplarla cevap veriyor. Diyebiliriz ki, şu anda edebiyatın parlayan yıldızlarından biri Anar. Can Yayınları’nın sahibi Can Öz de, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, onu transfer etmek istediğini kaydetmişti. Ki, yakın zamanda İletişim’den Yapı Kredi Yayınları’na transfer olan memleketin tek Nobel’li yazarı Orhan Pamuk’la da çok konuştuğunu ve kendi yayınevlerinden görmek istediğini söylemişti Öz.

İhsan Oktay Anar’ın yeni kitabı “Galîz Kahraman”ın 17 Ocak’ta piyasada olacağını duyurdu İletişim. Bu da sosyal medyadan izleyebildiğimiz kadarıyla epey bir heyecan dalgası yaratmış durumda. Pek çok insan şimdiden beklediğini ve çok merak ettiğini yazıyor.

Biz de bu haberi heyecan verici buluyor ve ehlikeyfe tavsiye ediyoruz. Hep beraber bekliyoruz.

About The Author

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.