Muhabbet sofrada mekanlar burada: meyhanedeyiz.biz

okuma süresi 2 dakika
Yeni bir site giriyor hayatımıza. Adı meyhanedeyiz.biz, marifeti çok. Heyecanla selamlıyoruz.

İnternet hayatımıza girdiğinden beri, masada sohbet konusu olurdu: Şöyle iyi bir site olsa, muteber olduğundan emin olsak, yeni bir semte uğradığımızda oradan kontrol etsek, başka bir şehre gittiğimizde mahzun hissetmesek… Masanın önemli gündem maddesi haline gelen bu fikirler, akıllı telefonlar çıktıktan sonra da devam etti. “Bir aplikasyon olsa…” ile başlayan cümleler “hadi şerefe!”ye bağlandı sık sık.

Bizim bu hevesimiz gerçekleşti şimdi. Harekete geçilmiş ve tam da konuştuğumuz gibi olmuş. Hatta fazlası. Meyhanedeyiz.biz’de “Meyhane Muhabiri” var mesela. Büyükkeyif’in gönül üstadı Vefa Zat “Meyhane Üstadı” olarak var. “Muhabbet” ve “Mekan” başlıklarından yorumlar yapılabiliyor, müdavim olduğumuz işaretlenebiliyor, mekan sahipleri muhabbete ortak oluyor. Görsel bol, video bol, içerik bol. Daha ne olsun?

meyhanedeyizbiz

“MAM” diye bir şey var, “Meyhane Arama Motoru”. Şehre göre, ilçeye göre, bütçe durumuna göre, otopark, açık alan, maç izleme, manzara gibi süzme imkânlarına göre meyhane aranabiliyor. Bir “daha ne olsun?” daha.

Sohbetlerde konuşulanı gerçekleştiren, “Meyhane Muhabiri” kavramını ortaya çıkaran, gideceğimiz her yerde muteber meyhaneleri zorlanmadan bulmamızı sağlayacak meyhanedeyiz.biz için sevinmekten, çok sevinmekten başka bir şey gelmiyor elden.

Şerefe! Türkiye’nin her yerinde ve herkesle. Meyhanecisiyle, mezecisiyle, müdavimiyle, sokağıyla…

About The Author

Diğer yazılar

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.