“Türkiye’nin Dükkanları” Fotoğraf Yarışması…

okuma süresi 2 dakika
2011’den bu yana e-ticaret sitesi olarak hizmet veren ve bir Gold kuruluşu olan sanalpazar.com, İFSAK iş birliği ile “Türkiye’nin Dükkanları” konulu, ödüllü bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

2011’den bu yana e-ticaret sitesi olarak hizmet veren ve bir Gold kuruluşu olan sanalpazar.com, İFSAK iş birliği ile “Türkiye’nin Dükkanları” konulu, ödüllü bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

Sanalpazar.com, amatör veya profesyonel tüm fotoğraf severleri, Türkiye’deki dükkanları fotoğraflamaya davet ediyor. Bu yarışma ile, alışveriş merkezlerindeki mağazalardan, küçük yerel işletmelere kadar geniş bir yelpazedeki mekanların görsel bir seçkisinin oluşturulması ve alışveriş canlılığının ölümsüzleştirilmesi amaçlanıyor.

Daha önce “Türkiye’nin Çarşıları” konulu yarışması ile, ticaret hayatının kalbinin attığı yerler olan çarşıların fotoğraf karelerine taşınmasını sağlayan sanalpazar.com, bu yıl da, sanalpazar.com’da var olan ve Türkiye’nin her noktasına satış yapan dükkanlardan esinlenerek “Türkiye’nin Dükkanları” isimli yarışmaya öncülük ediyor. Böylece e-ticaretin, geleneksel ticaretin en büyük destekçisi olduğunu, bu iki dünyanın birlikte var olabileceğini de vurgulamak istiyor.

Yarışmadaki katılım ve koşullar, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu onaylı süreçler içinde değerlendirilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler, çektikleri fotoğrafları katılım şartlarında belirtilenlere uygun şekilde bir CD/DVD’ye kaydedip göndererek ve katılım formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler. Ücretsiz olan başvuru için son tarih 30 Eylül 2014.

Sanalpazar.com “Türkiye’nin Dükkanları” fotoğraf yarışmasındaki ödüller ise şöyle:

1.’lik ödülü: 5.000 TL

2.’lik ödülü: 4.000 TL

3.’lük ödülü: 3.000 TL

Mansiyonlar (3 adet) : 1.000 TL

Ayrıca, yarışma sonucunda jüri tarafından belirlenecek 30 fotoğraf sergilenecek ve eser sahipleri 200 TL ile ödüllendirilecek.

Ayrıntılı bilgi www.sanalpazar.com/turkiyenindukkanlari adresinde.

Fotoğrafların gönderileceği adres:

İstiklal Caddesi, Ayhan Işık Sokak, No: 32/2, Beyoğlu / İstanbul

 

Jüri:

Cem Kesici Sanalpazar.com, Genel Müdür
Hürriyet Akın BÜFOD Yönetim Kurulu Başkanı
İbrahim Ayşıl (AFIAP) Fotoğraf Sanatçısı
İlyas Göçmen (AFIAP) Fotoğraf Sanatçısı
Serkan Turaç (EFIAP) İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı – Fotoğraf Sanatçısı
Yalçın Savuran Fotoğraf Sanatçısı

About The Author

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.