İstanbul Tüyap’ta “Rakı Kitaplığı”!

okuma süresi 1 dakika
“Rakı Ansiklopedisi” yayıncısı Overteam Yayınları, geçen sene olduğu gibi bu sene de İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda.

“Rakı Ansiklopedisi” yayıncısı Overteam Yayınları, geçen sene olduğu gibi bu sene de İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda.

33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, Türk Sinemasının yüzüncü yılını “Sinemamızın 100 Yılı” temasıyla selamlıyor. Onur yazarının Atilla Dorsay olduğu fuar, kitapseverleri sinemanın uzun yolculuğuna söyleşiler, paneller, müzik dinletileri ve sergilerle tanıklık etmeye davet ediyor.

Overteam Yayınları da alanının en bilinen kitabı “Rakı Ansiklopedisi”nin “Meyhane Baskısı”, 1230 mekânın tek tek ziyaret edilip bütün özelliklerinin kaydedildiği zengin yazar kadrolu “Türkiye Meyhaneler Rehberi”, dört dilde yayımlanan “Her Dem Yeni Her Daim Kalender”i, üç dilde “Rakı Kitabı”, Vefa Zat’ın “Biz Rakı İçeriz”i, Ülkühan Zekioğlu’nun “Almanya’da Rakı Keyfi” ile selamlıyor okuyucusunu.

Ayrıca 16 Kasım Pazar günü Refik Durbaş ve Murat Meriç ile 16.45’te “Meze Müzik Muhabbet” konulu bir panel düzenleniyor Karadeniz Salonu’nda.

Meyhane şeklinde tasarlanan ve okuyucular tarafından yoğun ilgi gören Overteam Yayınları 2. Salon 212 B numaralı stantta okuyucusuyla buluşuyor. Stantta bulunan ekrandan meyhanedeyiz.biz’e üye olan okuyuculara çeşitli sürprizler hazırlandığını da duyuralım.

About The Author

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.